Press "Enter" to skip to content

Samenvattingen studiestof

Samenvattingen en uittreksels studie of school

Websites met samenvattingen, uittreksels, stamplijsten, boekverslagen en ander studiemateriaal voor de studie of school.

Weet jij nog een site? Stuur ons dan een bericht.

Boom Basics
De handige boeken van Boom Basics vormen ideale samenvatting van de meestal taaie studiestof. Kijk hier voor de hele collectie en koop direct online met korting.

De Rechtszaak (JFV Nijmegen)
De Rechtszaak De Rechtszaak is de winkel van de JFV Nijmegen en bevindt zich op de JFV-Kamer. Hier kun je terecht voor een gratis kop koffie of thee en voor het kopen van samenvattingen en merchandise. De samenvattingen worden in samenwerking met Dominus Cursus verkocht voor €10,- euro per stuk. Mocht je een samenvatting willen kopen dan dien je lid te zijn van de JFV. Inschrijven kan snel via het inschrijfformulier.

Easylecture.nl
Samenvattingen voor Fiscaal recht vakken vind je op deze website, gerangschikt naar universiteit.

JFV Groningen
Samenvattingen voor je rechtenstudie waaronder collegeaantekeningen, uittreksels en oefenpakketten van lopende en toekomstige juridische vakken. Deze worden aangebonden in de Studiewinkel voor het huidige studiejaar.

JoHo.nl
Samenvattingen offline of online kopen van studievakken bij de JoHo-instelling in jouw stad zoals Amsterdam, Den Haag, Groningen, Leiden, of Rotterdam.

JSVU Studiewinkel Lawbooks (Utrecht)
Samenvattingen en oefenpakketten van diverse vakken voor de bachelor Rechtsgeleerdheid. De samenvattingen van Lawbooks bevatten o.a. de verplichte literatuur, Arresten (voorzien van de relevante rechtsoverwegingen), handige stappenplannen en de uitwerkingen van de werkgroepopdrachten.

Knoowy.nl
Site met vele betaalde samenvattingen, aantekeningen en uitwerkingen van studenten. Ook mogelijkheid om een repetitor te vinden voor hulp met je rechtenstudie.

Slimstuderen.nl
Samenvattingen, uittreksels en verslagen ook voor de rechtenstudie voor rechtenstudenten van onder andere de UvA (Amsterdam), Erasmus (Rotterdam) en Leiden.

Studeersnel.nl
Website met samenvattingen voor tentamens, geranschikt naar universiteit. Onder andere voor rechtenstudenten en de rechtenstudie.

Studenten.samenvattingen.com
Aantekeningen en samenvattingen van diverse vakken. Mogelijk zijn deze samenvattingen verouderd.

StudentsOnly
Deze site is helaas opgeheven maar had uittreksels en samenvattingen voor diverse studies waaronder de rechtenstudie.

Studiebijdehand.nl
Zoekmachine met ook uittreksel voor de rechtenstudie tegen betaling.

Stuvia
Op zoek naar een samenvatting voor Bachelor in de Rechten? Wij hebben diverse samenvattingen voor de Bachelor en master opleiding in de Rechten van diverse Universiteiten zoals Gent, Antwerpen, Hasselt en Brussel. Met samenvattingen voor zowel bachelor als masterstudie van de volgende vakken en rechtsgebieden: Arbeidsrecht, bestuursrecht, , burgerlijk procesrecht, Contractenrecht, Europees recht, Familie- en personenrecht, fiscaal recht, privaatrecht , goederenrecht, Intellectuele eigendomsrechten, Internationaal recht, Rechtseconomie, bestuursrecht, Staatsrecht, strafrecht, Vennootschapsrecht en Verbintenissenrecht.

The Law.nl
The Law: site voor UvA rechtenstudenten, met diverse samenvattingen van studievakken.