Press "Enter" to skip to content

Studeren in het buitenland

Studeren in het buitenland

Studeren in het buitenland? Vind hier informatie over de mogelijkheden via een buitenlandse universiteit of uitwisseling. Er bestaan veel uitwisselingsprojecten.
Check ook onze pagina over buitenlandse stages.

Hieronder staan instellingen die je helpen bij het vinden van een buitenlandse studie of uitwisseling en je kunnen helpen bij de voorbereiding. Weet je nog een website die er niet bijstaat? Stuur ons dan een berichtje.

Buitenland Bureau KUN (Nijmegen)
Informatie over studeren of het lopen van een stage in het buitenland voor rechtenstudenten aan de Katholieke Universiteit Nijmegen.

Bureau Buitenland (Tilburg)
Informatie over studeren of het lopen van een stage in het buitenland voor rechtenstudenten aan de Universiteit Tilburg.

Bureau Buitenland (Utrecht)
Informatie over studeren of het lopen van een stage in het buitenland voor rechtenstudenten aan de Rijksuniversiteit Utrecht.

Bureau Internationalisering (Leiden)
Het International Office biedt nuttige informatie bij het organiseren van een studie- of stageverblijf bij een instelling of een bedrijf buiten Nederland.

Bureau Internationalisering EUR (Rotterdam)
Het Bureau Internationale Samenwerking biedt informatie over studeren of het lopen van een stage in het buitenland voor rechtenstudenten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Bureau Internationalisering UM (Maastricht)
Informatie over studeren of het lopen van een stage in het buitenland voor rechtenstudenten aan de universiteit Maastricht.

Bureau Internationalisering UvA (Amsterdam)
Het Bureau Internationale Samenwerking biedt informatie over studeren of het lopen van een stage in het buitenland voor rechtenstudenten aan de Universiteit van Amsterdam.

Bureau Internationalisering VU Amsterdam
Informatie over studeren of het lopen van een stage in het buitenland voor rechtenstudenten aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Erasmus programma
Studeren in het buitenland via het Erasmus programma. Een studieverblijf in het buitenland, is een uniek ervaring. Het toont aan dat je ondernemend bent en staat goed op je cv. Bovendien levert het een enorme levenservaring op. Zo kun je je ook later onderscheiden op de arbeidsmarkt. Ook kun je je hierdoor verder specialiseren in een bepaald rechtsgebied. Erasmus heeft tachtig samenwerkingsovereenkomsten met gerenommeerde buitenlandse universiteiten.

International Office RUG (Groningen)
Informatie over studeren of het lopen van een stage in het buitenland voor rechtenstudenten aan de Rijkuniversiteit Groningen.

Stagehuis Down Under (Australie)
Stagehuis regelt stages / afstudeeropdrachten en werkervaring voor Europese studenten in Australi´┐Ż en Nieuw-Zeeland. Afhankelijk van de opleidingseisen en persoonlijke voorkeuren gaan wij op zoek naar een stage op maat voor de student. Ook assisteert Stagehuis in het vinden van geschikte huisvesting, verzekering, vliegtickets, visa en nog veel meer.