Press "Enter" to skip to content

scriptiehulp

Het schrijven vaan een scriptie doe je meestal maar een keer en het is daarom niet gek als je daar wat hulp bij kan gebruiken. Hieronder vind je meerdere organisaties voor scriptiehulp.

Voor het meedoen aan scriptieprijzen ga je naar onze pagina met als onderwerp scriptieprijs.

scriptie of werkstuk schrijven

Hieronder staat informatie en websites over en voor het schrijven van een scriptie, werkstuk, verslag, publicatie, artikel of paper. Hoe schrijf je een scriptie? Schrijftips en hulp bij het voorbereiden en werken aan een scriptie.

Ook hebben wij een overzicht met diverse scriptieprijzen om in te zenden.

Weet jij nog relevante website? Stuur ons dan even een berichtje.

Scriptie Overzicht.nl
Uitgebreide site met veel informatie en tips over het schrijven van een scriptie.

Scriptie Saver
Scriptie Saver corrigeert scripties om aan de geldende academische eisen te voldoen. We letten daarbij onder andere op de grammatica, zinsbouw, indeling en literatuurverwijzingen. We redigeren scripties al vanaf 4,- per pagina. Haal ook een hoger eindcijfer met Scriptie Saver!

Scriptie.pagina.nl
Dochterpagina van Startpagina.nl met allerlei verwijzingen naar scriptie-sites.

Scriptiecoach
Online begeleiding bij het schrijven van een scriptie.

Scriptiehandleiding (Leiden)
Scriptiehandleiding voor Bachelor- en Masterscriptie.
Bron: Faculteit der rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Leiden.

Scriptiescreening.com
Professionele Scriptiebegeleiding – Weet jij niet hoe of waar je moet beginnen? Heb je behoefte aan meer begeleiding? Loop je tegen problemen aan tijdens het schrijven van je scriptie? Of staat je een lastige scriptieverdediging te wachten? Dan kun je gebruik maken van ScriptieScreening. Met behulp van individuele begeleiding van ervaren academici traint ScriptieScreening studenten in het schrijven van scripties van hoogwaardige kwaliteit. Naast onze standaard begeleiding scriptie-screening en scriptie-gesprekken bieden we tevens presentatiecursussen aan, waarbij de nadruk wordt gelegd op het verbeteren van presentatievaardigheden. ScriptieScreening streeft naar dienstverlening op maat, snelle service en een studentenprijs-kwaliteitverhouding. Ben je geinteresseerd en enthousiast geworden over onze dienstverlening, neem dan en kijkje op onze website en neem contact met ons op.

SER Hoe schrijf ik een scriptie?
Stappenplan en handleidingen over een scriptie schrijven
Bron: SER

Snelafstuderen.nl
Ben jij op zoek naar persoonlijke begeleiding bij het schrijven van je scriptie? Snelafstuderen.nl begeleidt HBO, WO en duale studenten uit elke studierichting. Ons motto: sneller afstuderen, hoger cijfer. Op onze website staan diverse reacties van hoe andere studenten onze dienstverlening hebben ervaren.

Studentsonly.com Scripties
Database met meer dan honderd algemene scripties waaronder sommige juridische scripties. Ter lering, vermaak en vindplaats voor achtergrondmateriaal.